Η Pasoulas Rebuild διαθέτει σύγχρονες, αναβαθμισμένες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Αναβαθμίσαμε τους χώρους μας και έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετούμε και να ανακατασκευάζουμε σωστά και υπεύθυνα τουλάχιστον πέντε (5) κιβώτια ταχυτήτων (Σασμάν) ταυτόχρονα καθώς επίσης και κρεμαγιέρες.

Τα  300 m2  του χώρου των εγκαταστάσεων μας διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΚΘΕΣΗ  Περιλαμβάνει τα έτοιμα κιβώτια ταχυτήτων προς πώληση, συνοδευόμενα από την γραπτή εγγύηση τους.

ΓΡΑΦEIΟ & ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Στον χώρο αυτό οι πελάτες παραμένουν έως ότου εκτελεστεί η επισκευή του κιβωτίου ταχυτήτων (Σασμάν). Ο χώρος διαθέτει free wifi. Στον χώρο των γραφείων εκτελούνται όλες οι εργασίες γραφείου (λογιστικά, παραγγελίες, εισαγωγές, μεταφορές) όπου και φυλάσσεται πολύτιμη βιβλιογραφία και τεχνικό υλικό.

ΑΠΟΘΗΚΗ  Σε αυτόν τον χώρο αποθηκεύονται τα Σασμάν ανά μάρκα/τύπο και γίνεται διαλογή προς επισκευή ή ανταλλακτικά.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Σε αυτόν τον χώρο βρίσκονται τα ειδικά εργαλεία, οι πάγκοι αποσυναρμολόγησης – συναρμολόγησης καθώς και το αυτόματο πλυντήριο που διαθέτουμε για τον σωστό και επιμελή καθαρισμό των κιβωτίων ταχυτήτων.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΑΛΟΒΟΛΗΣ  Στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας για την ολοκληρωμένη επισκευή του κιβωτίου ταχυτήτων – σασμάν, εξοπλιστήκαμε με μηχάνημα υαλοβολής. Σε αντίθεση με την αμμοβολή η οποία φθείρει τα περιβλήματα , η υαλοβολή, δηλαδή η ρίψη υαλοσφαιριδίου που αποτελεί ένα εξειδικευμένο υλικό για την περίπτωση, είναι ειδική μέθοδος για καθαρισμό – αποξείδωση μαλακών μετάλλων όπως είναι το αλουμίνιο των περιβλημάτων-καβουκιών κιβωτίων ταχυτήτων. (Ακολουθεί παράδειγμα δυο ίδιων σασμάν. Το αριστερό καθαρίστηκε με την διαδικασία της υαλοβολής).

 

ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ
Με πάνω από 2.000 κωδικούς σε ρουλεμάν, Σασμάν, τσιμούχες, γρανάζια, άξονες, κομπλέρ, συγχρονιζέ και με ειδικό πάγκο και εργαλεία μετρήσεων.