Καλως ηλθατε στην Pasoulas Rebuild.

Αναλαμβάνουμε ανακατασκευές διαφορικών, κιβωτίων διανομής όπως και τοποθετήσεις διαφορικών περιορισμένης ολίσθησης.

O μάστορας Βασίλης Πάσουλας, με πολύ αγάπη και μεράκι για “το αυτοκίνητο” και ξεκινώντας από μια οικογενειακή επιχείρηση (Γενικό Συνεργείο) σε ηλικία 10 ετών, μπήκε στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων όπου και δραστηριοποιείται άκρως επαγγελματικά αδιάλειπτα έως και σήμερα με την δική του εταιρία στο χώρο.

Γόνος μηχανικών και ιδιοκτητών συνεργείου (πατέρας και θείος), ανακάλυψε από νωρίς τον τομέα της επισκευής των σασμάν. Όπως λέει, “είχε ένα στοιχείο μαγείας” αυτό το κομμάτι των επισκευών, το οποίο εμφυτέυθηκε υποσυνείδητα στο μυαλό του και πάντα υπήρχε η ιδέα της κύριας ενασχόλησης εξειδικευμένα με αυτό τον τομέα.

Ολοκληρώνοντας μια μακρά θητεία στην οικογενειακή επιχείρηση, εργάστηκε στη συνέχεια σε εξειδικευμένο συνεργείο για σασμάν Αudi, VW, Seat και Skoda. Η επισκευή κιβωτίων και συστημάτων μετάδοσης έγινε ένα καθημερινό φαινόμενο για 5 χρόνια. Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στον υπεύθυνο-μάστορα εκεί, γιατί με την δική του υποστήριξη, την υπομονή και την τυφλή εμπιστοσύνη που του έδειξε, τον βοήθησε να καλλιεργήσει την τέχνη.
Μετά από 5 χρόνια συνεχούς τριβής και αμέτρητα ξενύχτια, ήρθε η ώρα η μαγεία και το μυστήριο που είχε κρυμμένο στο μυαλό του από μικρό παιδί, να μετουσιωθούν σε πράξη και το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

gearbox_rebuild1

“…Είχε ένα στοιχείο μαγείας ο τομέας των σασμάν… το όνειρο και η τέχνη μου με εξελίσσει διαρκώς σε αυτόν… ” Β.Π.

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο μάστορας πια Βασίλης Πάσουλας κατέχει βαθιά την τέχνη της επισκευής των σασμάν και ακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο αντικείμενο.
Με στόχο το διαρκώς καλύτερο αποτέλεσμα, το όνειρο συνεχίζεται…

GEARBOX_REBUILD2

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους η επιχείρησή μας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία. Στα σασμάν αυτοκινήτων, και συγκεκριμένα στην ανακατασκευή χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων ( I.X,ελαφρά, φορτηγά, αγροτικά) και στο εμπόριο ανταλλακτικών για κιβώτια, καινούργια ή μεταχειρισμένα (ρουλεμάν, γρανάζια , φουρκέτες, κλπ) η Pasoulas Rebuild αποτελεί μια σίγουρη και αξιόπιστη λύση.
Έχουμε επισκευάσει πάνω από 2.000 σασμάν αυτοκινήτων ενώ πάνω στις επισκευές αυτοκινήτων και στις βελτιώσεις αυτοκινήτων σταδιοδρομούμε επαγγελματικά πάνω από 15 χρόνια.

Συνάπτουμε σταθερές συνεργασίες με διακεκριμένα Γενικά Συνεργεία Αυτοκινήτων λειτουργώντας ως ένα αξιόπιστος συνεργάτης-προμηθευτής των τομέων: κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα μετάδοσης κίνησης, σασμάν ανταλλακτικά.

Ειδικότητα της επιχείρησης αποτελεί και το VAG group (VOLKSWAGEN – AUDI – SEAT – SKODA).

Αναλαμβάνουμε ανακατασκευές διαφορικών, κιβωτίων διανομής όπως και τοποθετήσεις διαφορικών περιορισμένης ολίσθησης.

GEARBOX_REBUILD3
Επισκευες
2914
Επισκευες