Ολες οι μαρκες οχηματων!

Επίσης και Αγωνιστικά, Αντίκες, ειδικές περιπτώσεις.

Αναλαμβανουμε

H PASOULAS REBUILD & MANUAL TRANSMISSION αναλαμβάνει την επισκευή κιβωτίων διανομής, την επισκευή διαφορικών και παντός είδους σύστημα μετάδοσης κίνησης, ειδικές περιπτώσεις στις βελτιώσεις αυτοκινήτων όπως ( αγωνιστικά σασμάν, αντίκες) καθώς και τοποθέτηση διαφορικών περιορισμένης ολίσθησης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Τα κιβώτια ταχυτήτων παραλαμβάνονται από την επιχείρηση και οδηγούνται στο εργαστήριο. Εκεί γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος και αφού διαπιστωθεί η αιτία της βλάβης του ενημερώνεται ο πελάτης για το κόστος επισκευής του και αποφασίζουμε από κοινού την καλύτερη λύση. Στη συνέχεια το κιβώτιο οδηγείται στο πλυντήριο, κατόπιν επισκευάζεται, και τέλος καθαρίζεται σε μηχάνημα Υαλοβολής, συναρμολογείται και είναι έτοιμο προς παράδοση. ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή-παράδοση ! Αποστολή σε όλη την Ελλάδα !

Kits

Όσον αφορά τις ανάγκες του σασμάν σε ανταλλακτικά υπάρχουν διαθέσιμα έτοιμα kits προς πώληση που περιλαμβάνουν π.χ όλα τα ρουλεμάν, τσιμούχες, μακαρονοτά, γρανάζια σασμάν για το κάθε κιβώτιο. Για τις βελτιώσεις αυτοκινήτων αναλαμβάνουμε επίσης ειδικές μελέτες κατασκευών κιβωτίων για ιδιαίτερες χρήσεις π.χ. αυτοκίνητα αγώνων (αγωνιστικά σασμάν). Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης των μερών του κιβωτίου με την μέθοδο της κρυογενικής…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ

Ανάλογα την κατάσταση του κάθε κιβωτίου, το επισκευάζουμε ή το ανακατασκευάζουμε. Τρεις (3) επιπλέον επιλογές περιλαμβάνονται στις λύσεις που παρέχουμε:

Α. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Β. ΕΤΟΙΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
 +ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!

Γ. ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
(κατόπιν συμφωνίας)

Δ. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
 (κατόπιν συμφωνίας)

Πωλουνται ανταλλακτικα σασμαν και μεταχειρισμενα Κιβωτια Ταχυτητων