Εξελιξη

Ακολουθώντας την σύγχρονη τεχνολογία που εφαρμόζεται στα κιβώτια ταχυτήτων – σασμάν παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και προσπαθούμε να εναρμονιστούμε με την νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται σε αυτά.
Πρόκειται για την εξέλιξη των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων σε κιβώτια διπλού συμπλέκτη με ηλεκτρουδραυλική μονάδα ελέγχου.

Όλοι πλέον οι κατασκευαστές αυτοκινήτων εγκαταλείπουν σταδιακά τα συμβατικά-παλαιά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με μετατροπέα ροπής (converter) και εξοπλiζουν τα μοντέλα τους με τα νέου τύπου διπλού συμπλέκτη.

Κοντα στις εξελιξεις

Με την παρακολούθηση ​​σεμιναρίων και με την συνεχή επαφή με τεχνικούς και προμηθευτές απ’ το εξωτερικό που εξειδικεύονται στους συγκεκριμένους τύπους σασμάν, συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το αντικείμενο, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό, αφού έχουμε ήδη εκτελέσει επιτυχώς επισκευές στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην Pasoulas Rebuild, στην προσπάθειά μας να είμαστε ένα βήμα μπροστά, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες τής αγοράς, έχουμε εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία για την αντικατάσταση των συμπλεκτών από τα συγκεκριμένα κιβώτια ταχυτήτων (DSG, DCT, TCT, ECOSHIFT, DUONIC μεταξύ πολλών άλλων) απ’τον ίδιο τον κατασκευαστή (LUK).

Πλεον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε στον νέο δρόμο…

Brochure

Η Πιστοποίησή μας στα Κιβώτια Ταχυτήτων Διπλού Συμπλέκτη